• Títols Propis

Expert Universitari en Cultura i Art per al Desenrotllament Sostenible

Objectius

El curs d'Expert Universitari en Art i Cultura per al Desenrotllament Sostenible és innovador i pioner a donar resposta a l'important repte actual de realitzar la transició cap a una civilització sostenible formant professionals, amb un enfocament tant teòric com pràctic, perquè desenrotllen projectes estratègics de desenrotllament sostenible en diferents àmbits incorporant la creativitat que proporcionen la cultura i l'art per a la sostenibilitat, amb destacats especialistes de l'àmbit acadèmic i professional, que estan desenrotllant amb èxit projectes de desenrotllament sostenible.

El programa part d'una anàlisi de la situació actual i els desafiaments que planteja l'Antropoceno a la Humanitat per a aprofundir en els conceptes d'Ètica Humanista Sostenible, Sostenibilitat Corporativa, i la cultura com a quart pilar del desenrotllament sostenible, a fi de realitzar anàlisi per a la presa de decisions entorn de la planificació del desenrotllament sostenible. A través de l'experiència dels professors que impartixen les assignatures i de l'estudi de casos, els alumnes coneixeran a nivell pràctic la iniciativa de les ciutats i les institucions culturals per a impulsar la cultura sostenible, la implantació de la sostenibilitat corporativa en empreses i institucions i les possibilitats que proporciona l'Art per a la Sostenibilitat de realitzar projectes de desenrotllament sostenible corporatiu com a processos de creació col·laborativa, per a facilitar l'aparició de models de transició cap a la sostenibilitat adaptats a les necessitats de cada u.

Este curs d'Expert Universitari capacita per a: - el desenrotllament d'estratègies d'integració dels Objectius de Desenrotllament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 a través de la cultura i l'art. - impulsar projectes de desenrotllament sostenible en tots els àmbits de la vida social: administracions públiques, empreses, agents culturals. - proporcionar una xarxa d'aliances entre els participants en el curs per a formular estratègies, intercanviar informació, generar recursos i elaborar indicadors de progrés per a projectes de sostenibilitat, convergint en l'impuls d'una cultura sostenible.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea d´Humanitats

Tipus de cursExpert Universitari

Modalitat:Semipresencial

Preu matrícula 850 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció15/10/2019

Data d'inici curs 25/10/2019

Data de finalització curs 03/04/2020

Edició1 ª

Codi títol19333010

Crèdits:20.00 Crèdits ECTS

Horari

dijous de 16 a 20:30 i divendres de 16 a 20:30 els dies: 25 octubre 2019; 14, 15, 28 i 29 novembre 2019; 12, 13, 19 i 20 desembre 2019; 16, 17, 30 i 31 de gener 2020; 13, 14, 27 i 28 febrer 2020; i 12 març 2020.,

Lloc d'impartició

Informació no disponible

Eixida professional

El títol està dirigit a professionals de tots els àmbits que vulguen liderar projectes de sostenibilitat de forma ètica i responsable en tota mena d'organitzacions amb una eina innovadora i creativa. Els professionals en desenvolupament sostenible són altament demandats pel sector públic i privat, a nivell nacional i internacional, per a cobrir llocs de responsabilitats directives, de gestió i d'investigació. El curs els proporciona les eines i coneixements necessaris per a dissenyar i implementar projectes de desenvolupament sostenible en institucions, públiques o privades, empreses i organitzacions de forma transversal concordes amb les seues característiques, proporcionar formació a responsables de Responsabilitat Social Corporativa, dissenyar i desenvolupar polítiques i sistemes de gestió de desenvolupament sostenible, fer tasques d'assessorament i consultoria i desenvolupar treballs de recerca en matèria de desenvolupament sostenible. Entre les principals eixides professionals es troben: consultors, assessors d'entitats públiques i privades, educadors, formadors, coordinadors, comunicadors, líders comunitaris i investigadors en matèria de desenvolupament sostenible.

Requisits d'accés

Directius, tècnics i assessors d'Administracions Públiques, Universitats i organitzacions culturals o ambientals, responsables de RSC, gestors culturals, artistes, educadors i professionals de tots els àmbits que vullguen aprofundir en l'àmbit de la cultura sostenible

Direcció

Organitzador

Departament de Filosofia del Dret i Política

Direcció

Vicente Bellver Capella
Departament de Filosofia del Dret, Moral i Política. Universitat de València
Catedrático de Universidad
Cristina González Gabarda
Asesora Proyectos de Sostenibilidad
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies