Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament

Objectius

Dins de les temàtiques que s'estudiaran en el Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament estan els fonaments de l'avaluació i gestió de projectes, així com el cicle d'avaluació d'un projecte.

A més de centrar-se en la cooperació internacional, el Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament se centra en l'avaluació de projectes i contextualització en el seu escenari internacional. Així mateix, contempla la concepció d'intervencions, la seua implantació, objectius i resultats concordes al plantejament metodològic plantejat.

El Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament posa a la disposició de l'alumnat, a l'Aula Virtual, el material didàctic necessari, a més de materials multimèdia, vídeos, arxius Power Point i PDF, bibliografia, etc. Així mateix, a través de l'Aula Virtual es propicia la comunicació constant mitjançant fòrums, xats i missatgeria interna i permet comptar amb un espai compartit entre alumnat i professorat per a la resolució de dubtes, intercanvi d'idees i debats.

Avantatges de realitzar el Diploma:

1. Prepara al professional que treballa en l'àmbit de cooperació per a especialitzar-se com a avaluador de projectes.

2. Ofereix un coneixement integral del cicle de l'avaluació d'un projecte, abastant conclusions, recomanacions, aprenentatges i devolució de resultats a les entitats implicades.

3. Permet comptar amb els coneixements adequats per a mesurar els impactes aconseguits, fomentar la transparència i la rendició de comptes.

4. Integra altres disciplines relacionades com a drets humans, gènere, medi ambient i contribució als *ODS.

5. Desenvolupa habilitats i eines pràctiques concordes amb els continguts teòrics del diploma.

6. A causa del seu caràcter online, l'horari és 100% compatible amb l'activitat professional.

Curs acadèmic Curs 2020/2021

ÀreaÀrea Jurídic i Social

Tipus de cursDiploma d'Especialització

Modalitat:On-line

Preu matrícula 1.500 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció30/10/2020

Data d'inici curs 15/11/2020

Data de finalització curs 30/04/2021

Edició2 ª

Codi títol20222440

Crèdits:25.00 Crèdits ECTS

Horari

Online,

Lloc d'impartició

On line

Eixida professional

La gestió de projectes és un punt central en les organitzacions i empreses de hui dia. L'entorn global i altament competitiu obri les portes per a diferents especialitzacions que involucren diferents actors a nivell internacional. El Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament de la Universitat de València ofereix les eines i metodologies necessàries per a una adequada gestió del cicle de projectes, a més d'aportar major qualitat i eficàcia a les intervencions. Mitjançant el Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament es fomenta la participació perquè aportacions la teua pròpia experiència professional. D'aquesta forma, podràs formular, identificar i analitzar les accions que duus a terme des de la teua pròpia posició laboral i en les teues àrees d'influència. Gràcies al Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament es proporciona als participants la formació necessària, teòrica i pràctica, per a: - Tindre les eines i habilitats de planificació, desenvolupament i avaluació de projectes de cooperació per al desenvolupament. - Conéixer els mecanismes de gestió que existeixen en organismes internacionals de cooperació. - Treballar en equip i en la reproducció de situacions reals que ocorren en la identificació de projectes. Per tant, si treballes en alguna empresa o fundació amb interés en la responsabilitat social, eres la persona responsable de la gestió i avaluació de projectes en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament, gestiones polítiques de cooperació, o eres consultor extern o freelance en aquest àmbit, el Diploma d'Especialització en Avaluació i Gestió de Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament segur que és del teu interés.

Direcció

Organitzador

Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local. IIDL

Direcció

Ana Sales Ten
Departament de Treball Social i Serveis Socials. Universitat de València
Contratado Doctor
Eva María Buades Martínez
Coordinadora y Consultora. AFERS - Agencia para el Fomento de la Economia Responsable y Social
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.