foto Ruben Porcuna Enguix
RUBEN PORCUNA ENGUIX
PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Director/a Titulacio Master Oficial
Responsables de Gestio Academica
Coordinador/a Titulacio de Grau
Àrea de coneixement: COMPTABILITAT
Departament: Comptabilitat
(9638) 28298
Biografia

Rubén Porcuna Enguix és Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de València (2011) amb menció de Premi Extraordinari, Graduat en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de València (2012), Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió (2013) amb menció de Premi Extraordinari i Doctor en Comptabilitat i Finances Corporatives (2017) amb menció Cum Laude.

Durant el període 2014 - 2017 va ser beneficiari del programa d’ajudes de caràcter predoctoral VALi+d per a investigadors en formació, emmarcat dins dels programes de la investigació científica i el desenvolupament tecnològic a la Comunitat Valenciana. Actualment, és Professor Ajudant Doctor al Departament de Comptabilitat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

Les àrees d’investigació exercides es centren als àmbits de l’auditoria de comptes, especialment als sistemes de supervisió pública i la seua efectivitat, i de govern corporatiu.

A l’àmbit docent, impartix matèries de comptabilitat a diversos graus de la Facultat d’Economia i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. A més, impartix coneixements d’Ètica Empresarial emmarcats en el Projecte d’Ètica de la Facultat d’Economia.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dilluns de 09:30 a 11:30. FACULTAT D'ECONOMIA 4D03
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Activitats
Activitats anteriors
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs