La Càtedra INNOVA SERVEF-UV organitza el I Congrés d’Innovació i Gestió Avançada

 
Edifici de la Nau
La Nau

La Càtedra Innova Servef-UV celebra els dies 2 i 3 d’octubre el ‘I Congrés d’Innovació i Gestió Avançada en la Formació per a l’ocupació’. La trobada es realitza a l’Aula Magna de la Nau de la Universitat de València. Es tracta d’una cita que reunirà als diferents col·lectius valencians relacionats amb la formació per a l’ocupació.

En aquest congrés es tractaran de forma destacada experiències i polítiques específiques de formació per a l’ocupació, entre elles les portades a terme pel Govern Basc, i també altres de caràcter internacional, com les desenvolupades en l’Agenzia del Lavoro (ADL) de la província autònoma de Trento (Itàlia).

El programa constarà, a més de la inauguració i cloenda, de quatre ponències i tallers que comprendran també el resultat d’una sèrie d’iniciatives innovadores que han desenvolupat conjuntament la Càtedra INNOVA SERVEF-UV i la Direcció General del SERVEF, encaminades a millorar la gestió del coneixement intern de l’organització per part de la ciutadania mitjançant instruments específics, com ara la Carta de Serveis dels Centres de Formació per a l’ocupació dependents del SERVEF i l’Observatori INNOVA de bones pràctiques de formació per a l’ocupació que, en aquesta ocasió, presentarà actuacions que els seus centres de formació venen desenvolupant al llarg d’aquests últims anys i que suposen una innovació en aquest sector.

Tant el públic interessat com els assistents podran participar en un debat que es podrà seguir en Twitter amb el hashtag #CongrésINNOVASERVEF. Les inscripcions al congrés es poden realitzar mitjançant la pàgina web de la Càtedra INNOVA SERVEF-UV (www.uv.es/catedraservef/), que ha presentat la seua nova imatge apostant per la innovació i la qualitat com a senyes d’identitat corporativa. L’objectiu d’aquest projecte és oferir a tots els col·lectius involucrats informació sobre les seues activitats i projectes. 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies