Logo del portal
Expertise Ruta de la Seda
Jorge Sebastián Lozano
JORGE SEBASTIÁN LOZANO

Història Digital de l'art
Biografia

Des de l'any 2000, activitat docent sobre eines digitals i patrimoni cultural. Més de 20 cursos d'extensió impartits, a més de seminaris anuals en el Màster de Patrimoni Cultural de la UV, des de 2006.

Organitzador de cursos d'estiu amb la mateixa temàtica, en col·laboració amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i l'Institut Cervantes, el 2004, 2005 i 2006.

Publicacions i projectes relacionats

  • "Catálogos nacionales de patrimonio en Europa: una visión de conjunto”, en las actas de Culturtec 2000. II Jornadas Europeas Patrimonio Cultural, Educación y Tecnologías, Editorial Complutense, Madrid, 2001
  • “Imágenes digitales en la enseñanza de historia del arte: ejemplos, modelos, propuestas”, en las actas de Culturtec 2002. III Conferencia Europea sobre Empleo y Patrimonio Cultural, Editorial Complutense, Madrid, 2003.
  • “Ut poesis pictura. Lo que Horacio le diría a Google”, en las Actas de las Jornadas Posicionamiento.es, Universidad de Alicante, 2004.
  • Technical Manager del área de Ciencias Sociales y Humanidades en el proyecto “SILKNOW. Silk heritage in the Knowledge Society”, financiado por el Programa Horizonte2020 (convocatoria CULT-COOP-09-2017).