L'Ajuntament de Massamagrell premia a la Universitat de València amb la seua màxima distinció en les seues Festes Fundacionals

Jorge Hermosilla.

Aquest dijous, 17 de juliol, l’alcalde de Massamagrell, Miguel Bailach, lliura la distinció ‘Vila de Massamagrell’ al vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla. L'acte tindrà lloc en els Jardins del Convent de la Magdalena, a les 20 hores.

Com s'assenyala en l’acta de concessió dels premis, s'atorga a la Universitat de València la distinció ‘Vila de Massamagrell’ a la institució supramunicipal que més destaca per contribuir al desenvolupament i progrés d'aquest municipi valencià. 

El vicerector Hermosilla ha destacat que en els últims temps s'ha implantat el programa Unisocietat, amb un destacat èxit de matriculats; s’ha comptat amb una excel·lent exposició sobre l'Horta de València, comissariada pel professor Joan Romero; s'han organitzat diverses conferències que han abordat temes molt diversos (economia, educació, psicologia, medi ambient, etc.) i s'està realitzant una exposició sobre esport tradicional valencià, la inauguració de la qual coincidirà amb el campionat mundial de pilota que se celebrarà a Massamagrell. El vicerector ha remarcat que aquestes accions són finançades mitjançant la participació de la Diputació i altres entitats.

 

Data d'actualització: 17 de de juliol de 2014 10:27.

Llista de notícies