El catedràtic de la Universitat de València Carlos Simón impartirà també docència a Stanford

Carlos Simón.

El catedràtic de la Universitat de València Carlos Simón serà també professor adjunt del Departament d’Obstetrícia i Ginecologia de la Universitat californiana de Stanford, una de les tres més importants del món per la seua rellevància científica, juntament amb Harvard i Princeton. Simón és també director de l'Institut Valencià d'Infertilitat (IVI).

El comité de selecció de Stanford tria a persones destacades en el seu àmbit professional de tot el món per formar part del seu col·lectiu acadèmic per un període de sis anys, que pot ser renovat una vegada avaluat el treball realitzat en aquest temps.

Carlos Simón ha destacat els beneficis que suposa aquest nou càrrec a l'hora de poder optar a finançament del govern nord-americà per a projectes d'investigació i per establir vies de col•laboració per millorar els seus projectes actuals d'investigació a València (creació de gàmetes artificials, rejoveniment ovàric i receptivitat endometrial).
Simón ha agraït a l'equip rectoral de la Universitat de València el suport i el permís per poder compatibilitzar aquesta doble vinculació al campus valencià i al californià.

"Ser professor a la Universitat de Stanford suposa un dels grans assoliments de la meua vida, perquè fa ara exactament vint-i-dos anys em van comunicar que m'acceptaven com a estudiant postdoctoral a Stanford i vint-i-dos anys després m'han nomenat professor de la institució en la qual em vaig formar", ha afirmat Carlos Simón.
 

Data d'actualització: 16 de d’agost de 2013 22:21.

Llista de notícies