Emprén: Una proposta per a impulsar la iniciativa empresarial dels estudiants

L'estudiantat és el destinatari de la iniciativa Emprén.

La Universitat de València ha obert la convocatòria del I Concurs de Projectes Emprenedors, dirigida als estudiants de primer i/o segon cicle i de grau que estiguen matriculats a la Universitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar l’emprenedoria dels joves estudiants universitaris. El termini de presentació de projectes finalitza el 4 de maig.

La Universitat de València, dins del conveni de col·laboració signat amb el Ministeri d’Educació, ha posat en marxa el I Concurs de Projectes Emprenedors, amb l’objectiu d’impulsar l’esperit emprenedor dels estudiants universitaris.

Hi poden participar els estudiants de primer i/o de segon cicle, així com de grau que estiguen matriculats a la Universitat de València en el moment de presentació del projecte objecte del concurs. Els estudiants podran presentar el seu projecte empresarial de manera individual o en grup. Cada grup podrà estar compost per un màxim de quatre persones. En aquest cas s’haurà de designar un coordinador del projecte que siga estudiant de la Universitat de València.

Es concediran tres premis per un import de 2.500 euros cadascun, destinats a l’anàlisi i estudi de la viabilitat del projecte segons el que estableix la Secretaria General d’Universitats del Ministeri d’Educació. El termini de presentació de projectes va començar dilluns, 4 d’abril, i finalitzarà el 4 de maig.

Per a concursar-hi, el estudiants hauran de presentar la sol·licitud en un imprés normalitzat i una breu descripció del projecte, disponibles a l’oficina de l’Antena Universitària ubicada a l’Aulari Sud del Campus dels Tarongers. Així mateix, la sol·licitud es pot descarregar de les pàgines web de l’Antena Universitària (www.antenauniversitaria.com), de la Universitat (www.uv.es), de l’OPAL (www.fguv.org/opal) i de la Cambra de Comerç de València (www.camaravalencia.com). Quant a la temàtica dels projectes, aquesta pot ser qualsevol pertanyent a les branques de coneixement contingudes en els plans d’estudi de la Universitat de València, com ara arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques i enginyeries.

D’altra banda, no es podrà presentar més d’un projecte per persona o grup; no s’admetran projectes premiats en altres concursos; l’extensió màxima serà de setanta pàgines escrites amb ordinador i exclosos els annexos, els plans, els gràfics, etcètera; a més, les pàgines hauran d’estar escrites per una sola cara, amb un cos de lletra tipus Arial, grandària 12 i a doble espai. Cada projecte inclourà un índex de continguts i s’haurà de presentar una còpia en paper i una altra en suport informàtic.

Tota la informació sobre les bases del concurs i altres descàrregues es troba a l’abast dels estudiants en la web www.uv.es/empren.

Data d'actualització: 6 de d’abril de 2011 13:55.

Llista de notícies