Fòrum de Debats inicia hui la seua programació amb una xarrada sobre canvi climàtic de Jorge Riechmann en La Nau

Jorge Riechmann

Fòrum de Debats de la Universitat de València inicia hui, dilluns 12, la programació d’enguany amb l’escriptor especialitzat en ètica mediambiental, Jorge Riechmann, que oferirà una conferència al Centre Cultural La Nau titulada ‘Encara és possible fer el que hauríem d’haver fet? Transició o col·lapse?’ Serà a les 19 hores, a l’Aula Magna.

El poeta, assagista i professor de la Universitat Autònoma de Madrid abordarà l’impacte humà en el clima, arran de l’últim informe publicat pel Grupo Intergubernamental de Expertos sobre el Cambio Climático (IPCC), que va ser presentat el passat mes de novembre. 
 
Aquest informe, que va suposar l'avaluació més completa realitzada sobre aquest tema amb la participació de més de 800 científics, va concloure que si hi ha voluntat, tenim els mitjans per a limitar el canvi climàtic; la clau rau a reduir les emissions de carboni entre un 40 i un 70% al món entre 2010 i 2050. 
 
L'acte, organitzat per l'associació Medio Ambiente y Cambio Climático (AMA), serà presentat pel coordinador de Fòrum de Debats, Alfons Cervera, i se celebrarà a les 19 hores, a l'Aula Magna de l'edifici històric. L'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala.
 
Dijous, dia 15, al mateix lloc i hora, i en el marc de la programació de Fòrum de Debats, se celebrarà el recital poètic solidari, ‘Acercando orillas II’. Organitzat amb Accem València, una entitat no governamental que proporciona atenció i acolliment a les persones refugiades i immigrants, l'Aula Magna reunirà un grup de poetes: Fran Amador, Alpha Bah, Lucía Boscá, Beatriz Borgia, Xelo Candel, Alfons Cervera, Patricia Cuenca, Hussein Ezzeine, Antonio Méndez Rubio, Román Porras, Carmen Soto, Luz Souto i Isaac Sananes. L’acte serà coordinat per Arturo Borra i conclourà amb l'acompanyament musical de Lucho Roa. 
 

Data d'actualització: 12 de de gener de 2015 07:00.

Llista de notícies