• Notícies

Obert el temini per a inscriure's en el programa 'Estudiant x Emprenedor' a la Universitat

Programa

La Universitat de València llança la I edició del Programa e2, orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiantat de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. La recepció de candidatures estarà oberta fins al 18 de setembre i està dirigida a estudiantat de qualsevol àmbit de coneixement de la Universitat de València amb una idea de negoci emprenedora. L’alumnat interessat haurà de presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en http://www.e2.cise.es/

El programa e2 consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris d'estudiantat de diferents àrees de coneixement. Cada equip haurà de seleccionar una idea de negoci i treballar sobre ella de forma autònoma sota la tutela d'un estudiant – tutor (ja seleccionat) i d'un empresari – mentor. 

Aquest programa comença aquest mateix setembre i finalitzarà en desembre d’enguany. Al llarg d'aquests mesos, les persones participants rebran diverses píndoles formatives relacionades amb la creació d'una empresa (definició del model de negoci, validació del mateix, nocions bàsiques sobre el pla de màrqueting i el pla econòmic – financer i finalment com realitzar un bon Pitch davant inversors).

e2 a València és una iniciativa dissenyada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb suport de Banco Santander, a través de Santander Universidades, i impulsada per la Generalitat Valenciana i per les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. En la Universitat de València e2 es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia. 

El programa e2 ofereix fins a 30 hores de formació gratuïta en temes relacionats amb el lideratge, la gestió d'equips, el desenvolupament de models de negoci, la creativitat i les habilitats comunicatives i de negociació; assessorament i tutorització per part persones expertes i empresàries, així com ferramentes útils perquè cada equip desenvolupe la seua idea de negoci; accés a especialistes de gran nivell en innovació, desenvolupament de models de negoci, gestió d'equips o màrqueting; l’oportunitat de viure una experiència única i de desenvolupar competències i habilitats transversals que afavorisquen l'ocupació dels participants i la seua connexió amb l'entorn empresarial; i Interacció amb estudiants de diferents titulacions.

Sol·licituds i termini de presentació:

En aquesta segona fase d'e2 es seleccionaran persones emprenedores de diferents carreres amb una idea de negoci innovadora. L'objectiu és formar fins a un total de 5 grups multidisciplinaris d'alumnes que, amb l’ajuda d’un estudiant – tutor i un empresari – mentor, desenvoluparan una idea de negoci. 

Els estudiants interessats hauran de presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en http://www.e2.cise.es/
 

Data d'actualització: 7 de setembre de 2017 13:25.

Llista de notícies
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies