El professor Vicente González Romá, nou editor associat de la revista ‘Journal of Applied Psychology’

El professor Vicente González Romá.

El professor de la Universitat de València Vicente González Romá ha sigut nomenat per l’American Psychological Association (APA) editor associat de la revista ‘Journal of Applied Psychology’. Fundada el 1917, és la revista científica més important en el camp de la Psicologia Aplicada. Publica un número cada dos mesos, rep vora mil treballs d’investigació per any, i la seua taxa d’acceptació se situa al voltant del 10% dels treballs rebuts.

El professor Vicente González Romá, catedràtic de Psicologia del Treball i de les Organitzacions, està adscrit a l’Institut d’Investigació en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral de la Universitat de València. També dirigeix l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Fundació General de la Universitat de València.

En l’actualitat, és membre del comité editorial de les revistes ‘Journal of Applied Psychology’, ‘Journal of Management’ i ‘European Journal of Work and Organizational Psychology’. D’aquesta darrera revista va ser editor durant el període 2008-2011, i editor associat entre 2005 i 2007. 
 
Els seus treballs d’investigació han sigut publicats en revistes científiques amb un alt factor d’impacte, com ‘Journal of Applied Psychology’, ‘Journal of Personality and Social Psychology’, ‘Journal of Vocational Behavior’, ‘European Journal of Work and Organizational Psychology’, ‘Journal of Occupational and Organizational Psychology’, ‘Work & Stress’, ‘Multivariate Behavioral Research’ i ‘Structural Equation Modeling’.
 

Data d'actualització: 23 de de desembre de 2013 09:58.

Llista de notícies