Puchol II i Nacho guanyen la final del Trofeu Universitat de València de Pilota

Participants en la presentació de la final.

La parella de Puchol II i Nacho s'ha imposat al trio de Marc, Javi i Héctor II en la final del XIIé Trofeu Universitat. Ha sigut una partida disputadíssima i amb diferents fases que ha coronat els de roig amb un 60-45.

Els de blau han començat més forts, però la complicitat de la parella ha fet que aconseguira remuntar la partida i equilibrar les forces, de manera que, finalment, s'ha endut el campionat amb un últim joc antològic.

La partida ha començat amb un trio de blau molt ben posicionat i fresc, amb un Marc pletòric, ja recuperat de la seua lesió, i un Javi que és un mur i prompte han arribat al 25-35.

No obstant això, la parella, de roig, ha sabut reaccionar, ha implementat una gran compenetració i s'ha anotat quatre jocs consecutius amb un Nacho molt segut i un Puchol II amb grans postures al rebot: 50-35.

La partida pareixia roja, però els blaus, amb molta insistència, han buscat els quinzes llargs i han aguantat les envestides de la parella. Dos jocs blaus i un de roig per al 55-45. El darrer joc ha sigut antològic, els rojos han hagut de disposar de fins a sis Val per a tancar la victòria per 60-45 i endur-se un trofeu que Nacho revalida. Un doble premi per a Puchol II, que acaba també la carrera i entrega esta setmana el seu TFG.

Data d'actualització: 22 de de maig de 2017 08:00.

Llista de notícies