• Notícies

La Universitat participa a Sevilla en la conferència internacional d’educació superior

Foto de l'equip de la Universitat desplaçat a Sevilla

La Universitat participa entre el 13 i el 15 de setembre en la conferència anual de l’European Association for International Education (EAIE) que enguany celebra la seua 28ena edició a Sevilla. El vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao, ha estat present en l’encontre. Palao ha estat acompanyat pel delegat del vicerectorat i per responsables de cinc centres de la Universitat: Enginyeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Farmàcia, Filologia, Traducció i Comunicació; i Psicologia.

En la conferència, la Universitat ha donat a conéixer els programes d´estudis oficials i els cursos específics per a estudiantat estranger. També s´han establit noves relacions amb institucions d´educació superior de tot el món i s´han celebrat trobades amb les universitats sòcies de la Universitat de València en els àmbits de la mobilitat, la recerca i les xarxes internacionals. 

La participació en aquesta fira permet establir nous convenis d´intercanvi d´estudiantat i professorat dins del programa Erasmus, així com consolidar els existents, el que afavoreix que la institució continue sent la tercera Universitat amb major nombre d´intercanvis en l´àmbit europeu dins de l´esmentat programa. 

En els últims anys, s’ha reforçat la participació de la institució en les fires. Tant el Vicerectorat d´Internacionalització i Cooperació com el Servei de Relacions Internacionals tenen com un dels seus objectius augmentar la visibilitat de la institució en l´àmbit internacional. L’EAIE és la conferència d´educació superior més important que se celebra a Europa, en la qual participen més de 6.000 participants d’universitats de més de 90 països de tot el món. En aquesta edició s´han desenvolupat 21 workshops i 152 sessions i hi ha hagut més de 300 stands.

Més informació sobre la conferència anual de la EAIE a Sevilla: http://www.eaie.org/sevilla.html 

Data d'actualització: 14 de setembre de 2017 13:06.

Llista de notícies
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies