La Universitat de València reclama la retirada del decret-llei que puja les taxes universitàries i que modifica la dedicació docent del professorat

Imatge del Consell, en una sessió anterior.

El Consell de Govern de la Universitat de València, reunit aquest dimarts, dia 8 de maig, en sessió extraordinària, reclama la retirada del reial decret-llei 14/2012 que puja les taxes universitàries i que modifica la dedicació docent del professorat. Els membres del Consell de Govern han aprovat per unanimitat el text, després de les aportacions realitzades per diferents representants.

El Consell de Govern ha expressat el seu "malestar" per la plasmació d’un "canvi del model universitari públic, realitzat mitjançant l’aprovació successiva de normes d’emergència, les mesures de les quals ni han estat comunicades prèviament a la comunitat universitària ni s’han debatut en seu parlamentària". El document afegeix: "Amb l’argument de reduir la despesa pública, allò que s’està executant és una transformació del model públic d’universitat que funciona amb consens des de la recuperació de la democràcia a Espanya".

El document complet es pot consultar clicant ací.

Data d'actualització: 9 de de maig de 2012 08:00.

Llista de notícies