La Universitat de València reconeix als seus millors estudiants

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha presidit l'acte de reconeixement dels estudiants de la Universitat de València amb millor rendiment acadèmic. Aquests alumnes han sigut guardonats pel Ministeri d'Educació i la Fundació del Carmen Izquierdo Besante Monzó. La Universitat de València és la institució amb més alumnes que han rebut aquest reconeixement a la Comunitat Valenciana, i a nivell nacional és també una de les universitats amb més estudiants guardonats.

En l'acte han estat presents, a més, la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez; la secretària general de la Universitat de València, María José Añón; el delegat del Rector per a Estudiants, Daniel González Serisola; i Javier Pastor, en representació de la Fundació del Carmen Izquierdo Besante Monzó. Els degans de les facultats a les quals pertanyen els estudiants premiats també han recolzat els alumnes premiats.

De la Universitat de València han rebut els Premis Nacionals a l'Excel·lència en el Rendiment Acadèmic del Ministeri d'Educació: Francisca Díaz Torres (Ciències Empresarials); Dolors García Almudéver (Filologia Hispànica); Fernando Hueso Gonzáles (Física); i José Aguilar Rodríguez (Biologia). Per la seua banda, cinc alumnes han aconseguit l'Esment del Ministeri: Héctor Sánchez Iranzo (Bioquímica); Jesús Sanchis Chordá (Nutrició Humana i Dietètica); Daniel Tamarit Chuliá (Biologia) i Úrsula Pérez Ramírez (Enginyeria Tècnica en Telecomunicació). Mª Elena Mas Tur (Ciències i T. Estadístiques); Isabel Soldevilla Martínez (Criminologia) i Jorge Villagrasa Guarch (Economia) han aconseguit l'Accèssit dels Premis Nacionals.

D'altra banda, la Fundació del Carmen Izquierda Besante Monzó ha concedit un premi al millor expedient acadèmic de primer curs d'Estudis de Grau de cada branca de coneixement. Els guardonats han sigut: Óscar Roldán Blay (Matemàtiques); Pablo Martí Rodrigo (Farmàcia); Rocío Giménez Zálvez (Filologia Clàssica) i Marta Díez Muñoz (Relacions Laborals i Recursos Humans).

Durant la seua intervenció, el rector ha felicitat els alumnes premiats i els ha dit que “tots vosaltres representeu l'excel·lència acadèmica de la Universitat de València. Estem molt orgullosos de vosaltres i us demanem que mantingueu viu l'orgull de pertinença a aquesta Universitat que us ha format”.

El rector ha recordat que "una societat que no està compromesa amb l'educació és una societat que es perd el futur dels seus ciutadans i ciutadanes. L'educació és el projecte social més important”, ha dit.

Data d'actualització: 29 de de maig de 2014 14:26.

Llista de notícies