Màster Universitari en Optometria Avançada i Ciències de la Visió

L’estudiant del màster Optometria avançada i ciències de la visió ha de ser un professional de l’àrea de les ciències de l’optometria i ciències de la visió, amb interès a ampliar els coneixements científics i pràctics en un curs de vocació clínica aplicada, però amb una formació que li permeta eventualment iniciar una carrera d’investigació.

Al màster en Optometria Avançada i Ciències de la Visió de la UVEG tindran accés preferent els que estiguen en possessió del títol de Grau en Òptica i Optometria. Es consideraran també com a preferents les titulacions de l'àrea de Ciències de la Salut. També es consideraran com a preferents les titulacions d'educació superior estrangera relacionades amb la formació en l'àrea d'Òptica i Optometria i altres dins de l'àrea de Ciències de la Salut, prèvia homologació d'acord amb la normativa vigent a este efecte.

En el cas d'estudiants amb necessitats educatives específiques derivades de discapacitat, la Comissió de Coordinació Acadèmica del màster s'encarregarà de buscar els servicis de suport i assessorament adequats, que avaluaran la necessitat de possibles adaptacions curriculars.