• Recerca UV
 • 18/04/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma B - Relació provisional de les ajudes admeses i excloses

  Aquestes ajudes seran destinades finançar projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en salut, basats en resultats previs ja comprovats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors/es i professionals d'ambdues entitats, en els quals es requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors/es no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria; i investigadors/es de perfil biomèdic.

 • 18/04/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma A - Relació provisional de les ajudes admeses i excloses

  Amb aquesta acció es vol generar sinergies i aflorar aliances entre investigadors/es i professionals d’ambdues entitats, que donen lloc a línies d’investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per obtenir inversió pública i/o privada en l’execució dels projectes plantejats; a fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació translacional redunden en benefici dels i de les pacients.

 • 16/04/18

  Convocatòria 2018 de concessió d’ajudes per a contractes postdoctorals Beatriz Galindo, sènior i junior, en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020

  Comunicació de 13 d’abril del Vicerectorat d’Investigació relativa a la convocatòria del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport corresponent a l’any 2018 d’ajudes per a contractes postdoctorals Beatriz Galindo, en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020, amb la finalitat d’afavorir l’atracció del talent investigador que haja realitzat part de la seua carrera professional a l’estranger.

 • 28/03/18

  Convocatòria 2018 de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport d'ajudes per a infraestructures i equipament d'R+D+I PO FEDER 2014-2020

  Per Resolució de 15 de març del 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, (DOGV 8263/28.03.2018), han estat convocades ajudes per a infraestructures i equipament d’R+D+I cofinançades amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional PO FEDER 2014-2020.

 • 26/03/18

  Elaboració de projectes d’investigació de caràcter internacional - Convocatòria 2018

  Amb la finalitat d’afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l’activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d’Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2018 de concessió d’ajudes per a l’elaboració de projectes d’investigació de caràcter internacional.

 • 26/03/18

  Contractes de personal investigador postdoctoral - Convocatòria 2018

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent» del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica per a la incorporació d'investigadors a nivell pre i postdoctoral, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2018 de concessió d'ajudes per a la contractació de personal investigador postdoctoral.

 • 26/03/18

  Finançament de despeses de manteniment o substitució d'equipament científic - Convocatòria 2018

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València inicia el procediment de distribució de una partida econòmica del Programa Pressupostari 5 "Promoció de la Investigació i la Tecnologia" que es consigna al Pressupost de la Universitat de València per a l'any 2018 per al finançament de despeses de manteniment o substitució d'equipament científic.

 • 26/03/18

  Finançament parcial de l'organització de congressos científics i tecnològics - Convocatòria 2018

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València inicia el procediment de distribució d'una partida econòmica del Programa Pressupostari 5 "Promoció de la Investigació i la Tecnologia" que es consigna al Pressupost de la Universitat de València per a l'any 2018 per al finançament parcial de les despeses d'organització de congressos científics i tecnològics.

 • 26/03/18

  Finançament d'accions especials d'investigació - Convocatòria 2018

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València inicia el procediment de distribució d'una partida econòmica del Programa Pressupostari 5 "Promoció de la Investigació i la Tecnologia" que es consigna al Pressupost de la Universitat de València per a l'any 2018 per al finançament d'accions especials d'investigació.

 • 21/03/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” - Convocatòria 2018. Relació provisional de sol·licituds admeses i pendents d'esmena de la fase de preselecció.

  Resolució de 21 de març de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publiquen les relacions provisionals de sol·licituds admeses i pendents d’esmena de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies