El Grup Aigües de València es reuneix amb investigadors de la Universitat de València

  • 28 d’abril de 2016
Cooperació per a optimitzar l’ús racional de l’aigua.

El 28 d’abril tindrà lloc, en el Parc Cientifíc de la Universitat de València, una Trobada Tecnològica entre el Grup Aigües de València i investigadors de la Universitat de València, amb el propòsit d’identificar àmbits de col·laboració entre les parts.

Cooperació per a optimitzar l’ús racional de l’aigua

Aquesta trobada s’emmarca dins del programa de Trobades Tecnològiques de la Universitat de València, amb l’objectiu de promoure l’acostament dels seus grups de recerca amb el sector productiu i oferir solucions reals a les necessitats de les empreses.

Per part del Grup Aigües de València, està prevista l’assistència del director de relacions institucionals, així com de responsables de diferents departaments i els seus col·laboradors en R+D+i, els quals presentaran les seues actuals línies de treball i principals problemàtiques en els àmbits de qualitat de l’aigua; enginyeria ambiental; analítica predictiva i Big data aplicat al sector de l’aigua, economia i gestió; comunicacions i processos industrials.

Per part de la Universitat, Dª. Pilar Campíns Falcó, Vicerectora de Recerca i Política Científica, presentarà les estructures de recerca de la Universitat, així com els mecanismes de col·laboració Universitat-Empresa per a donar pas, seguidament, a l’oferta dels grups de recerca de la Universitat, que presentaran aquells avanços en les seues línies de recerca capaces de contribuir a la millora en l’ús dels recursos hídrics.

Aquestes jornades de treball estan organitzades per l’Oficina de Transferència de Resultats de Recerca (OTRI) i es vénen desenvolupant al llarg de tot l’any amb empreses de diversos sectors (Alimentació, Energia, Telecomunicacions, etc.). En aquestes trobades, a més de promocionar les capacitats dels grups de recerca i propiciar la col·laboració públic-privada, permet als investigadors fer prospecció sobre els reptes tecnològics i estratègies d’innovació de les empreses el que els va a permetre orientar una part de la seua activitat investigadora cap a la resolució de problemes i necessitats del sector productiu.

Pots descarregar-te el Dossier amb les presentacions de la reunió (versió per a imprimir a doble cara)