La Universitat de València desenvolupa multitud d'activitats orientades a promoure la emprenedoria i la creació de spin-off universitàries i dirigides a diversos col·lectius: estudiants universitaris, graduats, professors i investigadors, e inversors.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica s'encarrega de coordinar, articular i impulsar accions de foment de la emprenedoria dutes a terme pels diferents serveis, unitats i oficines universitàries, amb l'objectiu de representar una finestreta única de difusió i promoció de la emprenedoria universitària.

Destaquen els següents actors implicats en la emprenedoria universitària:

 • Secció d’Innovació, Valorització i Emprenedoria del Servei d’Investigació i Innovació: actua com estructura de suport al Vicerectorat d’Investigació, per a la coordinació i gestió del programa EMPREN+ que comprèn totes les iniciatives d’emprenedoria en l’àmbit universitari. Gestiona i assessora a professors i investigadors sobre la viabilitat d’iniciatives empresarials i la definició d'un pla de negoci basat en l'explotació del coneixement i els resultats de recerca propietaris de la Universitat de València.
 • Parc Científic de la Universitat de València: proporciona espais i presta serveis de preincubació, incubació, consolidació i acceleració a empreses derivades de la recerca universitària i altres iniciatives empresarials nascudes en l'àmbit de l'emprenedoria universitaria.
 • UVocupació: realitza activitats d'assessorament a estudiants i de foment de la financiació col·lectiva o micromecenatge (crowdfunding) per a l'engegada dels seus projectes empresarials.
 • Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT): ofereix, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, un conjunt d'activitats amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor en l'àmbit universitari.
 • Càtedres institucionals i d'empresa: Càtedra de Cultura Empresarial, Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria, Càtedra Fundació Bancaixa «Joves Emprenedors», entre altres moltes.

 

 • Call for the recruitment of scientific projects for the edition The Collider 2020

  19/05/20

  Call de Tech 2020. Call for the recruitment of scientific projects for the edition The Collider 2020. Bring your innovation to the market.

  The Collider is pioneering innovation and tech transfer programme that bridges the gap between science and market to create disruptive technology-based spinoffs. To make it possible, the programme fosters an entrepreneurial attitude in universities and uses the researcher – entrepreneur formula to create new high-value companies. The programme focuses on identification and business application of highly disruptive technologies, such as Internet of Things, Blockchain, Artificial Intelligence, XR/3D, New Materials, Hardware or Robotics.

 • Convocatoria de captación de proyectos científicos para la edición The Collider 2020

  19/05/20

  Call de Tech 2020. Convocatoria de captación de proyectos científicos para la edición The Collider 2020. Lleva tu innovación al mercado.

  The Collider es un programa pionero de innovación y transferencia de tecnología que cierra la brecha entre la ciencia y el mercado para crear spinoffs basados ​​en tecnología disruptiva. Para hacerlo posible, el programa fomenta la actitud emprendedora en las universidades y utiliza la fórmula investigador – emprendedor para crear nuevas empresas de alto valor. El programa se enfoca en la identificación y aplicación comercial de tecnologías altamente disruptivas, como Internet de las cosas, Blockchain, Inteligencia Artificial, XR/3D, Nuevos Materiales, Hardware o Robótica.

 • 28/01/20

  Convocatòria 2019 de la Fundació BBVA, per a la concessió de les Beques LOGOS d'ajudes a la investigació en l'àrea d'estudis clàssics

  L'àrea objecte d'aquesta convocatòria és la coneguda com a “Estudis Clàssics” i específicament la llengua, cultura i història de Grècia i Roma en l'antiguitat i la seua influència al llarg dels segles, fins al present, en la civilització occidental. És un àrea pluridisciplinària, abastant la llengua, la lingüística, la literatura, la filosofia, la ciència, l'art, l’arqueologia, la història, les institucions i el dret, així com altres creacions culturals.

 • 24/01/20

  Convocatòria 2020 de la Fundació BBVA, per a la concessió de les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals

  Les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals concedides per la Fundació BBVA estan destinades a secundar directament el treball d'investigadors i creadors culturals d'entre 30 i 45 anys que, trobant-se en estadis intermedis de la seua carrera, desenvolupen un projecte marcadament personal i innovador en el corresponent àmbit d'especialització o activitat.

 • 18/12/19

  Participació de la Universitat de València en el projecte Interreg IEER.

  Des de l'any 2018 la Universitat de València, juntament amb la Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana participa com partner del projecte Interreg Europe IEER “Boosting Innovative Entreprenurial Ecosystem in Regions to Support Young Entrepreneurs”, amb l'objectiu de poder implementar una acció pilot denominada “Aula Emprén” en les diferents regions participants de Interreg IEER. Aquest projecte compta amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea.

  [Llegir més]

 • 01/10/19

  Convocatòria d'ajudes a projectes R+D+I de «Retos Colaboración» 2019.

  Comunicació de 2 d’octubre de 2019 relativa a la convocatòria de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i la Presidència de l'Agència Estatal d'Investigació per a la concessió de les ajudes corresponents a la convocatòria de Projectes d'R+D+I «Retos Colaboración» del Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

 • 21/12/18

  II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València - Elecció del projecte guanyador

  Comunicació del 21 de desembre del Servei d'Investigació i Innovació relativa als premis de l'edició 2018 del Programa e2 «Estudiante x Emprenedor» en la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 30/10/18

  V Edició del concurs “5U CV STARTUP” (2018) - Relació de candidatures premiades.

  Resolució de 30 d’octubre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual s’ordena la publicació de la relació de candidatures premiades en la V edició del concurs «5U CV STARTUP».

  [Llegir més]

 • 23/10/18

  IV edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» 2018 - Relació definitiva de sol·licituds excloses de la fase de selecció interna, i declaració de les ajudes convocades desertes.

  IV edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» 2018.

  [Llegir més]

 • 01/10/18

  V Edició del concurs “5U CV STARTUP” (2018) - Candidatures de la Universitat de València

  Resolució de 1 de octubre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació de candidatures de la Universitat de Valencia a la V edició del concurs «5U CV STARTUP».

  [Llegir més]

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies