• Recerca UV
Accelerador de Difusió i Explotació de Resultats

Nou servei de la Comissió Europea

La Comissió Europea posa a disposició dels grups de recerca que participen en projectes finançats pel programa marc europeu (7PM, H2020) i altres programes de recerca, tant projectes en marxa com conclosos, un nou servei anomenat “Accelerador de Difusió i Explotació de Resultats”, amb vistes a augmentar la transferència dels resultats dels projectes a la societat, els dirigents polítics i la indústria.

Es poden sol·licitar tres tipus de serveis, bé per a un projecte, bé per a un grup de projectes que comparteixen similituds i que es beneficarien d’una difusió conjunta:

  1. Difusió del catàleg de resultats i estratègia d’explotació
    1. Identificar i crear el catàleg de resultats
    2. Difusió del catàleg
    3. Millorar l’estratègia d’explotació existent
  2. Desenvolupament del Pla de Negocis
  3. Suport per al llançament al mercat

Els projectes es seleccionaran d’entre les sol·licituds rebudes atenent a criteris de motivació, compromís i maduresa dels resultats.

Per a una descripció detallada de cadascú dels serveis i modalitats, consulteu el document Launch of the European Commission’s Dissemination & Exploitation Booster, que inclou l’enllaç per a accedir a la sol·licitud. En cas de dubtes, el personal de la Universitat de València ens pot contactar a operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

mciu_proa

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies