Convocatòria Advanced Grant 2018 de l'ERC

S'ha publicat la convocatòria Advanced Grant del Programa de Treball 2018 del Consell Europeu de Recerca.

Ets un/a investigador/a experimentat/da, amb una trajectòria professional reconeguda de fites científiques al llarg dels darrers 10 anys? Tens concebut un projecte innovador que traspassa les fronteres del coneixement actual i necessites finançament per a dur-lo a terme? Europa et pot ajudar. La convocatòria Advanced Grant del Consell Europeu de Recerca (ERC, per les sigles en anglès) ha obert hui el termini de sol·licituds en el marc del Pilar de Ciència Excel·lent d’Horitzó 2020, el programa marc europeu de recerca i innovació.

La convocatòria compta amb un pressupost de 450 milions d’euros per a finançar les propostes més qualificades de científics i científiques de qualsevol nacionalitat, que desenvoluparan els seus projectes en una institució o centre de recerca europeu.

Els tribunals temàtics d’avaluació s’inscriuen sota els grups de Ciències Físiques i Enginyeria (10 tribunals), Ciències de la Vida (9 tribunals), i Ciències Socials i Humanitats (6 tribunals). La subvenció serà de fins a 2,5 milions d’euros per projecte per a un període de 5 anys. El termini de sol·licituds acaba el 30 d’agost de 2018.

Si ets interessat/da a estudiar les possibilitats que t’ofereix aquesta convocatòria, la Secció d’R+D+I Internacional, pertanyent al Servei d’Investigació i Innovació, posa a l’abast del personal investigador de la Universitat de València els seus serveis de suport a la preparació tècnica de la proposta de projecte. Pots contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.