Convocatòria APCIN 2020

S’ha publicat la convocatòria 2020 d’Accions de Programació Conjunta Internacional (APCIN) de l’Agència Estatal de Recerca del Ministeri de Ciència i Innovació.

S’ha publicat la convocatòria del Ministeri de Ciència i Innovació, d’Accions de Programació Conjunta Internacional (APCIN) corresponent a 2020 (BOE del 13 de maig de 2020).

Els grups de recerca espanyols dels projectes que hagen superat la ronda transnacional de les convocatòries de les diverses ERA-NET europees esmentades a la convocatòria, han de presentar la sol·licitud al Ministeri amb la finalitat d’obtenir el finançament dels seus projectes col·laboratius.

Donat que en el procediment de sol·licitud es necessita la signatura del Vicerector d’Investigació, els grups de la Universitat de València que es troben en aquest cas s’han de posar en contacte amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació en el correu electrònic operuv@uv.es abans del 5 de juny de 2020, amb vistes a trametre la signatura del Vicerector.

El termini de presentació davant el Ministeri comença el 21 de maig i acaba el 9 de juny de 2020 a les 14:00 hores (hora peninsular espanyola).

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç

mciu_proa