• Estudiants del Campus de Tarongers UV
Convocatòria Starting Grant 2018 de l'ERC

Publicada la convocatòria Starting Grant de l'ERC. El termini acaba el 17 d'octubre de 2017.

 

La Comissió Europea ha publicat, amb data 3 d'agost de 2017, una convocatòria del programa Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, gestionada pel Consell Europeu de Recerca (ERC), anomenada Starting Grants. Aquests ajuts ofereixen una oportunitat de finançament per a projectes pioners en qualsevol àrea del coneixement, amb un criteri de selecció basat en l’excel·lència científica de la persona investigadora i del seu projecte. Aquesta convocatòria pertany al programa de treball 2018.

 

 

El personal investigador de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a les subvencions de l'ERC, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament. Addicionalment, pot fer ús del servei de tutorització per a la preparació de propostes, així com el de preavaluació, que ofereix la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D (RUVID), xarxa de la qual la Universitat de València és membre. De manera no excloent, l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat també compta amb un servei de preavaluació de propostes de l'ERC.

 

El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 17 d'octubre de 2017.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant, en l'enllaç següent:


ERC-2018-STG:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/erc-2018-stg.html

Starting Grants

Aquestes subvencions van adreçades als investigadors i investigadores principals que es troben començant els seus propis equips independents o programes de recerca. Els sol·licitants poden ser científics i científiques de qualsevol nacionalitat que volen desenvolupar la seua carrera professional a un Estat Membre o País Associat, i han d'haver obtingut el grau de doctor entre dos i set anys abans del dia 1 de gener de 2018. Aquest lapse de temps pot variar sota determinades circumstàncies (vegeu-ne el programa de treball 2018 de l'ERC)

Codi de la convocatòria: ERC-2018-STG

Pressupost indicatiu: 581.000.000 euros

Subvenció: fins a un màxim de 1.500.000 euros per a un període de 5 anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 500.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el programa de treball 2018 de l'ERC).

Panels: Ciències Físiques i Enginyeries, Ciències de la Vida, i Ciències Socials i Humanitats.

Termini de presentació de propostes: el termini acaba el 17 d'octubre de 2017 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

Data d'actualització: 3 d'agost de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies