Convocatòries de la Fundació Bill & Melinda Gates

Convocatòries de Grand Challenges Explorations i Grand Challenges en l'àmbit de la salut.

La Fundació Bill & Melinda Gates té oberta fins al 10 d’abril a les 11.30 h. PDT una convocatòria de propostes de projectes innovadors sota el seu programa Grand Challenges Explorations (GCE), per a les iniciatives següents:

La quantitat inicial de la subvenció és de 100.000 dòlars americans, ampliable fins a 1.000.000. La sol·licitud consta únicament de dues pàgines, i no es demana cap informació preliminar. Els sol·licitants poden tenir qualsevol grau d’experiència, en qualsevol disciplina, i pertànyer a qualsevol tipus d’organisme, incloent-hi universitats, laboratoris de l’estat, centres de recerca, organismes sense finalitat lucrativa i empreses privades.

D’altra banda, està oberta la següent iniciativa sota el programa Grand Challenges:

La convocatòria cerca idees innovadores per a millorar la qualitat, exhaustivitat i adequació temporal de les dades de malalties tropicals desateses, amb l’objectiu de contribuir a dissenyar les intervencions en totes les poblacions amb risc i assolir la màxima cobertura i impacte sobre les infeccions i la morbiditat. La data límit de sol·licitud és el 25 de març de 2019 a les 11.30 h. PDT.

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per les convocatòries de la Fundació Bill & Melinda Gates, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació, en el telèfon 96-3983621, correu electrònic operuv@uv.es, per tal d’obtenir el nostre suport tècnic i assessorament.

 

mciu_proa