Image de la noticia

Dotat amb 8,5 milions d'euros, és un programa adreçat a finançar programes, projectes col·laboratius i mesures de suport a l’àmbit universitari per minimitzar l'impacte de la crisi provocada pel coronavirus en els àmbits sanitari, educatiu i social.

El programa FONDO SUPERA COVID-19, dotat amb 8,5 milions d'euros, és un programa creat per les universitats espanyoles, el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i Banc Santander, amb la col·laboració de CRUE, el qual està adreçat a finançar programes, projectes col·laboratius i mesures de suport a l’àmbit universitari per minimitzar l'impacte de la crisi provocada pel coronavirus en els àmbits sanitari, educatiu i social.

La Universitat de València pot ser coordinadora de propostes, en ser una de les Universitats adherides.

Tota la informació sobre la convocatòria està disponible en:

El termini per a la presentació de propostes comença el 22 d'abril i es mantindrà obert fins a l'extinció del fons o com a màxim fins al 18 de desembre de l'any 2020.

Una vegada finalitzat l'emplenament de la sol·licitud, el/la IP l’haurà de remetre per correu electrònic a l’adreça Fondosuperacovid19@crue.org, posant en còpia l’adreça servei.investigacio@uv.es per a poder fer el seguiment institucional de la sol·licitud.

L’arxiu que s’envie ha de fer referència a la línia d’investigació a la qual s’adscriu i contenir l’acrònim del projecte tot seguint el format “LINEA. ACRONIMO.doc”.

En aquestes circumstàncies excepcionals derivades de l’estat d’alarma provocat pel COVID-19, el Servei d’Investigació i Innovació continuarà facilitant als investigadors i investigadores tot el suport necessari per a la presentació de les sol·licituds de projectes d’investigació per fer front al COVID-19.

Per a qualsevol dubte, es pot enviar un correu a servei.investigacio@uv.es.

 

Atentament,

El Vicerector d'Investigació

La Vicerectora d’Innovació i Transferència

Llista d'enllaços: