Esborranys Programes de Treball d'H2020

Publicats els esborranys dels Programes de Treball 2020 del programa europeu de recerca i innovació Horitzó 2020 (2014-2020)

La Comissió Europea ha publicat l’esborrany del programa de treball de l’any 2020 de diversos apartats del programa de recerca i innovació Horitzó 2020, amb l’actualització de les convocatòries que es publicaran el segon semestre de 2019 i al llarg de 2020. El document descriu els temes concrets de recerca, les condicions i el pressupost de cada convocatòria, així com les dades previstes d’obertura i tancament del termini de presentació de propostes.

Es tracta d'un document provisional que es fa públic abans de la seua aprovació per tal de proporcionar les línies principals als participants potencials. Només tindrà validesa legal el programa de treball finalment aprovat per la Comissió Europea, previsiblement cap al final de juliol de 2019.

A continuació es relacionen els programes de treball, l’esborrany dels quals s’ha publicat fins a la data, amb els enllaços corresponents al web de la Comissió Europea:

El personal investigador de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte per a Horitzó 2020 pot contactar amb aquesta Secció Internacional del Servei d’Investigació i Innovació a l’adreça operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

 

mciu_proa