Image de la noticia

Jornada de Consulta Preliminar al Mercat per a resoldre mitjançant la Compra Pública d'Innovació el repte "HABITATGE RESILIENT" en l'àmbit de la descarbonització d'habitatges. Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana en amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica a través de la Secretaria Autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica impulsa, amb el suport de la Agència Valenciana de la Innovació (AVI) una Consulta Preliminar al Mercat per a resoldre mitjançant la Compra Pública d'Innovació el següent repte en l'àmbit de la descarbonització d'habitatges: 

Repte HABITATGE RESILIENT. Descarbonització i augment de la resiliència del parc d'habitatges existent en la Comunitat Valenciana, promovent la rehabilitació, a fi de millorar la seua resposta en termes de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en un context assenyalat per l'emergència climàtica i la necessària reconstrucció post-covid. Foment de la innovació en la rehabilitació mitjançant mesures actives, mesures passives, sistemes d'augment de resiliència enfront de crisi, mecanismes de finançament innovadors, apoderament/conscienciació de la persona usuària i la integració dels principis d'economia circular, promovent l'ecodisseny, la biohabitabilitat i el disseny inclusiu, amb l'objectiu d'aconseguir el benestar de les persones i la cura del planeta.

Et convidem que participes en la “Jornada de llançament de la Consulta Preliminar al Mercat per al repte HABITATGE RESILIENT”.

  • ¿En què consistirà la jornada​?

Es tracta d'una jornada online en la qual es presentarà el repte de CPI, i es mostrarà com has de participar per a proposar la teua idea de solució innovadora.

Així mateix, explicarem quins aspectes principals han de tindre's en compte per a participar en la consulta al mercat i en què et podràs beneficiar tu com a oferent tecnològic participant en ella.

La jornada finalitzarà amb un temps per a dubtes dedicat a les empreses i organitzacions assistents.

  • ¿A qui està dirigida​?

Aquesta jornada està dirigida a tota l'oferta tecnològica (empreses, entitats privades, clústers, centres tecnològics i centres d'investigació, entre altres).

  • ¿Quan i a quina hora tindrà lloc?

La jornada de consulta al mercat es realitzarà el 23 de juny de 2020 i començarà a les 13:30h amb una duració aproximada d'1 hora.

 

Llista d'enllaços: