Taller sobre accions individuals Marie Sklodowska-Curie MSCA-IF

Lloc: Campus de Tarongers. Facultat d'Economia. Universitat de València. Data: 13 de juny de 2019.

Des del dia 11 d'abril i fins a l'11 de setembre de 2019 romandrà oberta la convocatòria 2019 de les beques individuals Marie Sklodowska-Curie (MSCA-IF) del programa Horitzó 2020 per a investigadores i investigadors predoctorals. Es tracta de les prestigioses accions europees de formació investigadora en el marc d'un projecte d'investigació en qualsevol àrea del coneixement que inclou la mobilitat transnacional de l'investigador o la investigadora.

Cal destacar les expressions d'interès publicades a Euraxess per a ser institució d'acollida per als candidats MSCA-IF.

L'objectiu d'aquestes expressions d'interès és donar visibilitat als centres, instituts i grups d'investigació de la Universitat de València que vulguen contractar investigadors/es postdoctorals en el marc de la convocatòria d'Accions Individuals Marie Slodowska-Curie (H2020-MSCA-IF-2019).

 

 

Després d’haver celebrat els tallers a Burjassot el 30 de maig a i Blasco Ibáñez el 4 de juny, encara queda una oportunitat d’assistir:

  • CAMPUS TARONGERS: dijous, 13 de juny de 2019. 10-12.00h. Facultat d'Economia. Sala de Graus (Planta baixa). Avda. dels Tarongers, s/n. 46022. València.

 

En la Jornada Informativa es parlarà de les diferents possibilitats dins les accions Acciones Marie Sklodowska-Curie:

1) MSCA- IF (Individual Fellowships).

2) MSCA – ITN (Innovative Training Networks).

3) MSCA-RISE (Research and Innovation Staff Exchange)

El programa s’estructurarà al voltant de tres punts:

  • MSCA: consideracions generals.
  • Expressions d’interès MSCA Individual fellowships en Euraxess.
  • El segell d’excel·lència HRS4R.

 

Per a poder efectuar la inscripció s’haurà de completar el formulari següent: https://encuestas.uv.es/index.php/867359?lang=ca-valencia