Convocatòria d’Euronanomed 2021

  • 17 de novembre de 2020
Convocatòria d’Euronanomed 2021

Convocatòria de projectes en el camp de la nanomedicina. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 21 de gener de 2021.

Euronanomed és una xarxa de l’espai europeu de recerca (era-net) composta per diversos països per a donar suport a projectes de recerca traslacional que uneixen enfocaments innovadors en el camp de la nanomedicina.

Acaben de publicar la seua convocatòria número 12 amb el títol

Joint Transnational Call for Proposals (2021) for “European Innovative Research & Technological Development Projects in Nanomedicine”

Els temes de recerca convocats són els següents:

  1. Regenerative medicine
  2. Diagnostics
  3. Targeted delivery systems

Com és habitual amb l’esquema era-net, en cada projecte aprovat a la convocatòria, cada país participant finança els seus grups de recerca dins el consorci transnacional del projecte. En el cas d’Espanya, les agències finançadores són el CDTI i l’Institut de Salut Carles III. Cadascuna d’elles té les seues condicions d’elegibilitat per a les universitats. Consulteu-les al document Guidelines for Applicants.

La composició dels consorcis transnacionals de projecte i condicions generals de la convocatòria es troben al web següent:

https://euronanomed.net/joint-calls/12th-joint-call-2021/

El termini de presentació de propostes preliminars és el 21 de gener de 2021. La presentació final de les propostes seleccionades es farà abans del 10 de juny de 2021.

El personal investigador de la Universitat de València amb interès, ens pot contactar en el telèfon 96 3983621, correu electrònic operuv@uv.es.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç