Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

  • 16 de novembre de 2017
Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

RESOLUCIÓ de 2 de novembre de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions del Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana. [DOGV 8164 de 7 de novembre de 2017]

 

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha publicat, amb data 7 de novembre de 2017 (DOGV Num. 8164, Annex XIII), la convocatòria corresponent a 2018 de subvencions per a la captació de projectes europeus o altres programes de caràcter internacional, amb l'objectiu de contribuir a finançar les despeses prèvies a la presentació de la sol·licitud de participació en convocatòries del Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea (Horitzó 2020), així com altres programes d'àmbit internacional que financen activitats d'R+D+I.

El personal investigador de la Universitat de València interessat a sol·licitar aquestes subvencions, pot contactar amb aquesta Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació mitjançant la nostra adreça electrònica operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. Atès que en el procediment de sol·licitud es necessita la signatura de la Vicerectora d'Investigació i Política Científica, remetem a la comunicació de 13 de novembre de 2017, del Servei d'Investigació i Innovació, pel que fa a les instruccions per a la presentació de sol·licituds davant el servei esmentat. La data límit de presentació és el 15 de desembre de 2017.

L'ajut serà, com a màxim, de 6.000 euros quan el grup sol·licitant participe com a soci, i de fins a 9.000 euros quan el grup participe com a líder (coordinador) de la proposta de projecte europeu o en el supòsit de participació en les subvencions del Consell Europeu de Recerca (ERC per les sigles en anglès) anomenades Starting o Consolidator. Les despeses subvencionables seran les de consultoria i serveis equivalents destinats de manera exclusiva a la preparació de la proposta de projecte europeu; despeses de viatge, manutenció i allotjament ocasionades per activitats relacionades amb la preparació de la proposta, i altres despeses necessàries.

Els requisits de la convocatòria, criteris de selecció i resta d'informació es troben a les adreces web següents: