Convocatòria Synergy Grants de l'ERC

  • 24 de juliol de 2019
Convocatòria Synergy Grants de l'ERC

S'ha publicat la convocatòria Synergy Grants del Consell Europeu de Recerca (ERC). El termini acaba el 5 de novembre de 2019.

La Comissió Europea ha publicat una convocatòria del programa Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, gestionada pel Consell Europeu de Recerca (ERC), anomenada Synergy Grants. Es tracta d'un tipus de subvenció per a projectes pioners en qualsevol àrea del coneixement, adreçada a grups d'investigadors i d'investigadores principals (IP) i els seus equips respectius, amb l'objectiu de poder compartir habilitats, coneixements i recursos per a abordar de manera conjunta qüestions científiques que van més enllà del què els IP poden resoldre per sí mateixos. Aquesta convocatòria pertany al programa de treball 2020.

El personal investigador de la Universitat de València interessat en presentar una proposta de projecte per a les subvencions de l'ERC, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament.

El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 5 de novembre de 2019.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Finançament de la Comissió Europea, en l'enllaç següent:

Enllaç a la informació completa de la convocatòria Synergy Grants al Portal del Finançament

Synergy Grants

Els grups de recerca sol·licitants han d'estar compostos d'un mínim de dos i un màxim de quatre investigadors principals i els seus equips. Un dels IP ha d'èsser l'investigador o la investigadora que lidere la proposta.

Codi de la convocatòria: ERC-2020-SyG

Pressupost indicatiu: 350.000.000 euros

Subvenció: fins a un màxim de 10.000.000 euros per a un període màxim de sis anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 4.000.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el programa de treball 2020 de l'ERC).

Termini de presentació de propostes: el termini acaba el 5 de novembre de 2019 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

mciu_proa