Convocatòria de WaterWorks

  • 21 de febrer de 2018
Convocatòria de WaterWorks

Convocatòria de Water JPI - WaterWorks2017. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 24 d'abril de 2108.

La iniciativa europea de programació conjunta en gestió de l’aigua, Water JPI, ha llançat la seua convocatòria de 2018 amb el títol “Tancar la bretxa del cicle de l’aigua – Gestió sostenible dels recursos hídrics” en el marc de la xarxa de l’espai europeu de recerca WaterWorks2017.

Les propostes de projecte han d’abordar almenys un dels temes següents:

  • Capacitar la gestió sostenible dels recursos hídrics
  • Reforçar els enfocaments socioeconòmics de la gestió de l’aigua
  • Eines de suport a la gestió integrada i sostenible dels recursos hídrics

La convocatòria està finançada per 20 agències de recerca de 18 països: Bèlgica, Brasil, Egipte, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Israel, Noruega, Països Baixos, Polònia, Romania, Sudàfrica, Suècia, Tunísia i Xipre, i compta amb el suport de la Comissió Europea. El pressupost total indicatiu és 19.300.000 euros.

Se celebrarà un webinari (seminari en línia, per streaming) el 12 de març de 2018, amb l’objectiu de presentar la convocatòria, així com els temes de recerca i les condicions de participació.

Es recomana consultar les condicions de finançament de l’Agència Espanyola de Recerca del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, que és l’organisme que implementa la convocatòria al territori nacional en el cas dels sol·licitants que són organismes públics. El document està disponible en aquest enllaç.

Els membres de la Universitat de València amb interès, poden contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional (operuv@uv.es, 96-3983621). La data límit per a presentar les propostes preliminars és el 24 d’abril de 2018 a les 17.00 h. CEST. Tota la informació es troba al web següent:

Water JPI 2018 Joint Call
Closing the Water Cycle Gap – Sustainable Management of Water Resources