Convocatòries 2018 del Programa REC

  • 15 de febrer de 2018
Convocatòries 2018 del Programa REC

Convocatòries del Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania, de la Comissió Europea

S’han publicat al Portal del Participant les convocatòries corresponents al programa de treball 2018 del Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania (REC per les sigles en anglès), gestionat per la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea.

Convocatòria de subvencions d’accions sota el programa de treball 2018 de Drets, Igualtat i Ciutadania

 

De les 9 convocatòries publicades, les que es relacionen a continuació tenen obert en l’actualitat el termini de presentació de propostes. La informació completa es pot consultar al Portal del Participant en els enllaços respectius.

Convocatòria per a millorar la inclusió dels ciutadans europeus que es desplacen i la seua participació política i social, i per a donar suport i augmentar la participació democràtica dels ciutadans europeus que es desplacen, especialment en grups infrarepresentats
Codi: REC-RCIT-CITI-AG-2018
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/rec/topics/rec-rcit-citi-ag-2018.html
Acabament del termini de presentació de propostes: 26 d'abril de 2018

Convocatòria sobre construcció de capacitats en l’àrea dels drets dels infants. Posada en pràctica de mecanismes de suport integrats i sòlids, nacionals o regionals, per als infants que abandonen els cuidats alternatius
Codi: REC-RCHI-PROF-AG-2018
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/rec/topics/rec-rchi-prof-ag-2018.html
Acabament del termini de presentació de propostes: 31 de maig de 2018

 

El personal de la Universitat de València que vulga presentar una proposta de projecte per a aquestes convocatòries, pot contactar amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació (operuv@uv.es), per tal de rebre el nostre assessorament.