Convocatòries d'EURONANOMED i JPIAMR

  • 27 de novembre de 2017
Euronanomed3

Convocatòries de projectes de recerca en salut d'Euronanomed i JPIAMR, relacionades amb la nanomedicina i la resistència als antimicrobians, respectivament.

La convocatòria 2018 d'Euronanomed ha obert el termini de presentació preliminar de propostes de projectes transnacionals (mínim de 3 organismes de 3 països elegibles diferents) de recerca innovadora i desenvolupament tecnològic sobre nanomedicina, concretament dels temes següents:

  • a) Regenerative medicine
  • b) Diagnostics
  • c) Targeted delivery systems

El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 16 de gener de 2018 a les 17 h. CET.

El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través de la seua Agència Espanyola de Recerca (AEI), és l'organisme encarregat del finançament dels grups de recerca espanyols que participen amb èxit a la convocatòria europea, i que siguen organismes públics, mitjançant la convocatòria APCIN 2018 o equivalent. Les condicions per accedir a la subvenció es descriuen en el document Guidelines for Applicants, en el apartat relatiu a Espanya. El pressupost de l'AEI per a tota la convocatòria és de 400.000 euros.

Tota la informació està disponible al web següent: http://www.euronanomed.net/joint-calls/9th-joint-call-2018/

 

jpiamr

D'altra banda, la iniciativa de programació conjunta anomenada JPIAMR sobre resistència antimicrobiana, ha publicat un anunci preliminar de la seua pròxima convocatòria prevista per al mes de gener de 2018. La convocatòria abordarà la llista prioritària de l'Organització Mundial de la Salut de bactèries patògenes resistents als antibiòtics, amb l'objectiu de descobrir noves dianes, compostos o eines que puguen contribuir al control de les infeccions.