Esdeveniment web "European Research and Innovation Days".

  • 10 de juny de 2021

Els "European Research and Innovation Days" són l'esdeveniment insígnia anual de Recerca i Innovació de la Comissió Europea.

Esdeveniment web "European Research and Innovation Days".

Organitza: Comissió Europea. Data: dies 23 i 24 de juny de 2021.

 

  Els "European Research and Innovation Days" són l'esdeveniment insígnia anual de Recerca i Innovació de la Comissió Europea. Reuneix responsables polítics, investigadors, empresaris i públic per debatre i donar forma al futur de la recerca i la innovació a Europa.

 

  L'esdeveniment es durà a terme en línea els dies 23 i 24 de juny de 2021, el que permetrà a tots participar des de qualsevol lloc.

 

  Enguany marca l'inici d'Horitzó Europa, el programa de recerca i innovació més ambiciós de la UE. La cooperació en recerca i innovació és essencial per a la nostra recuperació de la pandèmia de COVID-19 i facilitarà el camí cap a un futur més verd i digital. Els "European Research and Innovation Days" representen una oportunitat única per sumar la seua veu a la conversa.

 

  L'esdeveniment té el seu focus en la col·laboració: reunir persones i experts de totes les àrees per crear connexions per construir un futur millor.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

  AGENDA dia 1

 

  AGENDA dia 2

 

  Workshops

 

  AGENDA COMPLETA en PDF

 

  REGISTRE

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València

Redacció: Marcos Pérez

©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.

Subscripcions: en aquest enllaç