• Recerca UV
Esdeveniments del tema ESPAI d'Horitzó 2020

Jornades informatives sobre les convocatòries del tema de lideratge industrial ESPAI d'Horitzó 2020.

Amb motiu de les darreres convocatòries del tema Espai pertanyents a Horitzó 2020 (2014-2020), tindran lloc una sèrie de jornades i sessions de cerca de socis (brokerage events) que relacionem a continuació, segons ens ha informat el Punt de Contacte Nacional.

Així mateix, el dia 17 d'octubre de 2019 se celebrarà a Madrid el Taller sobre Copèrnic per a l'Agricultura i el Medi Ambient, com a part de les activitats del Fòrum d'Usuaris de Copèrnic Espanya. El taller inclou un apartat de presentació dels resultats finals del projecte d'Horitzó 2020 SENSAGRI, que ha desenvolupat prototips de nous serveis per a l'agricultura basats en imatges dels satèl·lits del programa europeu Copèrnic. El projecte està coordinat pel catedràtic de la Universitat de València José Moreno Méndez, del Laboratori de Processament d'Imatges.

 

 

mciu_proa

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies