Eurorecerca 1492: Sisena convocatòria WHRI Academy de beques de mobilitat internacional

  • 18 de gener de 2017
Eurorecerca 1492: Sisena convocatòria WHRI Academy de beques de mobilitat internacional

Convocatòria de beques de mobilitat WHRI Academy. El termini de presentació de propostes acaba el 3 d'abril de 2017.

 

WHRI-ACADEMY és un programa de beques de mobilitat internacional d'investigadors i d'investigadores en el camp de la medicina assistencial i les ciències de la vida, sota l'esquema COFUND Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea. Està gestionat per l'institut de recerca William Harvey i la Barts and The London School of Medicine and Dentistry, una facultat de la Universitat Queen Mary de Londres. Hi participen al programa com a institucions d'acollida diverses universitats i centres de recerca d'arreu el món, entre els quals la Universitat de València. Les beques tenen una durada d'entre 12 i 15 mesos.

 

La sisena convocatòria, que serà la darrera del programa, té actualment obert el termini de presentació de manifestacions d'interès per a projectes de les àrees següents:

1) Bioquímica i biologia molecular i estructural
2) Fisiologia, fisiopatologia (incloent-hi malalties cardiovasculars i endocrinologia)
3) Genètica, genòmica, bioinformàtica i biologia de sistemes
4) Biologia cel·lular i del desenvolupament
5) Neurociències i trastorns neurològics
6) Immunitat i infeccions
7) Eines de diagnòstic, teràpies i salut pública

 

whri-academyEls candidats i les candidates han de contactar amb el científic o científica responsable del centre seleccionat d'entre la llista d'institucions participants, per a debatre la seua idea de projecte. Una vegada acceptada, cal presentar conjuntament la manifestació d'interès segons la plantilla inclosa en el pack de sol·licitud i preparar la proposta que s'ha de trametre a la secretaria de la convocatòria abans de la data límit (3 d'abril de 2017 a les 17.00 h., hora local del Regne Unit).

 

És un requisit per a presentar la candidatura estar en possessió del títol de doctora o doctor, o tenir un mínim de quatre anys d'experiència investigadora (a temps complet equivalent) des de la data d'obtenció del títol universitari que capacita per a accedir als estudis de doctorat. Cal tenir en compte que els candidats han de complir amb la regla de mobilitat de les accions Marie Sklodowska-Curie, és a dir, no haver residit en el país d'acollida durant més de 12 mesos en els tres anys anteriors a la data límit de presentació de propostes.

 

El personal de la Universitat de València interessat a sol·licitar una beca de WHRI-ACADEMY, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant el nostre correu electrònic operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. Tota la informació es troba al web següent:

http://www.whri-academy.eu