Jornada a València: H2020 Espai - Convocatòries 2018

  • 22 de novembre de 2017
Jornada a València: H2020 Espai - Convocatòries 2018

Lloc: Ciutat Politècnica de la Innovació (Universitat Politècnica de València, campus de Vera). Data: 5 de desembre de 2017.

El punt de contacte nacional per al tema de lideratge industrial "Espai" d'Horitzó 2020, Paloma Dorado (CDTI), participarà a la jornada informativa organitzada per IVACE en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València (UPV), REDIT i CDTI. Hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals de revisió de propostes, per a la qual cosa, és necessari inscriure's a la jornada i enviar la sol·licitud de reunió segons el formulari adjunt, abans del 30 de novembre de 2017.

La jornada tindrà lloc el 5 de desembre de 2017 a la Ciutat Politècnica de la Innovació (UPV) i presentarà les oportunitats de finançament de projectes d'aquesta àrea en les convocatòries del programa de treball 2018-2020. Comptarà amb un apartat dedicat a mostrar el punt de vista de l'avaluador en la ponència de Francisca Gómez, avaluadora d'H2020 Espai, així com una taula rodona sobre casos pràctics de projectes. A més a més, hi haurà una sessió de cerca de socis anomenada market place de SEIMED, la xarxa Empresa-Europa EEN.

Tota la informació i la inscripció en línia (gratuïta amb capacitat limitada) està disponible al web de la jornada:

http://www.seimed.eu/vlx/events/register.asp?eventid=1487