• Recerca UV
Jornada a València sobre H2020 Clima i AgroBio

Lloc: Seu d'AINIA al Parc Tecnològic de Paterna. Data: 17 d'octubre de 2019

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana celebrarà una jornada informativa regional sobre els reptes socials 2 i 5 d'Horitzó 2020:

  • Seguretat alimentària, agricultura sostenible, recerca marina i marítima, i bioeconomia;
  • Acció pel clima, medi ambient, eficiència dels recursos i matèries primeres.

A més, inclourà un apartat sobre el programa de recerca i innovació de l'àrea Mediterrània anomenat PRIMA.

L'objectiu n'és analitzar les oportunitats de finançament de l'últim any d'Horitzó 2020, i avançar informació sobre el futur programa marc de recerca i innovació de la Unió Europea, Horitzó Europa (2021-2027).

L'esdeveniment tindrà lloc a la seu d'AINIA (Av. Benjamin Franklin, 5-11 46980 Paterna) el 17 d'octubre de 2019. Comptarà amb la participació dels punts de contacte nacionals del CDTI, amb els que es pot demanar una reunió bilateral de revisió de propostes. El formulari d'inscripció i el programa de la jornada estan disponibles al web de SEIMED en aquest enllaç.

 

mciu_proa

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies