Jornada a València sobre el tema ENERGIA d'Horitzó 2020

  • 4 de juliol de 2018
Jornada a València sobre el tema ENERGIA d'Horitzó 2020

Lloc: Institut Tecnològic de l'Energia. Parc Tecnològic de Paterna. Carrer Juan de la Cierva y Cordoniu, 24 - 46980 Paterna (València). Data: 10 de juliol de 2018.

El punt de contacte nacional per al repte social "Energia segura, neta i eficient" d'Horitzó 2020, Pilar González Gotor (CDTI), participarà a la jornada informativa organitzada per la Generalitat Valenciana - IVACE, que tindrà lloc el 10 de juliol de 2018 a l'Institut Tecnològic de l'Energia (Parc Tecnològic de Paterna).

La jornada farà un balanç de la participació d'organismes i empreses de la Comunitat Valenciana en les convocatòries anteriors, així com una presentació de les noves oportunitats de finançament amb les convocatòries dels anys 2018-2019. A més a més, hi haurà un espai per a trobar socis de projectes (market place) de SEIMED-EEN i un apartat d'experiències i bones pràctiques per part de dos projectes concedits en aquesta àrea. La jornada conclourà amb els consells i la visió de l'expert en redacció i avaluació de propostes de projectes, a càrrec de Javier Medina (Qi Energy PPC).

Tota la informació i la inscripció en línia (gratuïta amb capacitat limitada) està disponible al web de la jornada:

https://www.seimed.eu/vlx/events/register.asp?eventid=1598