Sessió informativa VLC-HEALTH Ecosystem sobre projectes pilot de l'àrea de salut

  • 13 de novembre de 2018
Sessió informativa VLC-HEALTH Ecosystem sobre projectes pilot de l'àrea de salut

Lloc: Biblioteca de Les Naus. Carrer Juan Verdeguer, 16. València. Data: 22 de novembre de 2018.

L'ecosistema valencià de salut VLC-HEALTH Ecosystem, el clúster valencià d'innovació sanitària compost per diferents agents de recerca en salut entre els quals la Universitat de València, celebrarà una sessió el proper 22 de novembre de 2018 al voltant dels projectes pilot del Tercer Programa de Salut de la UE. La jornada s'anomena Projectes pilot en salut: reptes i lliçons apreses i tindrà lloc a la biblioteca de Les Naus (carrer Juan Verdeguer, València) en horari de vesprada.

Hi intervindrà Empar Soriano, especialista en avaluació de polítiques públiques de Les Naus, amb una ponència sobre metodologia de transferència de resultats a les polítiques públiques. A continuació, Antonio Sarriá parlarà de la seua experiència com a coordinador de l'acció conjunta CHRODIS+ on 42 socis de projecte, en representació de 21 països europeus, col·laboren per a implementar projectes pilot i generar lliçons pràctiques en el camp de les malalties cròniques.

La sessió conclourà amb una taula rodona amb el títol "Del pilot a la seua implantació: factors d'èxit i barreres. Què hem aprés?", on participarà Marta Pisano, del projecte EFFICHRONIC, que té l'objectiu d'aportar dades sobre el retorn positiu de la inversió i l'eficàcia de l'aplicació del Programa d'Autogestió de les Malalties Cròniques (CDSMP, per les sigles en anglès) en cinc països europeus, amb especial atenció als factors de tipus sanitari, mèdic, social, cultural i econòmic lligats a una major càrrega de les malalties cròniques a Europa.

Hi participaran així mateix al debat Lucas Donat, gestor de projectes eHealth - Plataforma Big Data en Salut de l'Institut d'Investigació Sanitària Hospital La Fe de València, i representants tant de NUUBO Smart Solutions Technologies, SL com del programa valencià PACIENT ACTIU, que "ofereix ajuda a les persones amb alguna malaltia crònica perquè milloren la pròpia atenció cap a la seua salut".

VLC-Health Las Naves  

mciu_proa