Taller a València sobre Propietat Intel·lectual

  • 26 de març de 2018
Taller a València sobre Propietat Intel·lectual

IP and Impact in Horizon 2020. Lloc: Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. Data: 24 d'abril de 2018.

La propietat intel·lectual juga un paper decisiu en tot el cicle dels projectes d’R+D finançats en Horitzó 2020 i afavoreix una explotació de resultats exitosa, per la qual cosa, la seua gestió s’ha de tenir en compte des de l’inici del projecte i també a la fase de proposta, atès que forma part dels criteris d’avaluació que determinen si la proposta rep finançament europeu.

Amb l’objectiu de guiar els participants a través de les expectatives i requisits de la Comissió Europea sobre propietat intel·lectual, l’European IPR Helpdesk ha organitzat una sèrie de tallers en diverses ciutats espanyoles sobre com lidiar amb qüestions de propietat intel·lectual durant tot el recorregut del projecte, des del disseny i avaluació de la proposta fins a la fase d’implementació i, finalment, la difusió i explotació de resultats. De manera addicional, els participants guanyaran competències en com gestionar la propietat intel·lectual de manera eficient, tant en l’esfera individual com en el consorci de projecte.

A València, el taller està auspiciat per l’IVACE i se celebrarà el 24 d’abril de 2018 a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre.

El taller s’adreça a qualsevol persona interessada i, més específicament, al personal investigador, gestors de projectes i emprenedors que participen en programes europeus de finançament de la recerca.