Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  • 4 de juny de 2021
Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

Webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks).

Aquest taller constitueix la tercera sessió d'un conjunt de seminaris en línia  dedicats a donar suport al procés d'ideació i escriptura de les propostes ERC-Advanced Grant 2021.


En concret, en aquesta última sessió: Aprenent de Advanced Grant 2020 Principal Investigators & panell members - es transmetran les claus d'èxit en la convocatòria ERC- Advanced Grant 2020 a través de l'experiència de 3 investigadors/as principals situats en institucions d'acolliment espanyol i 3 membres del panell d'aquesta convocatòria.
S'iniciarà amb unes breus notes sobre les estadístiques generals de la convocatòria per a donar pas a una agenda distribuïda en els tres diferents dominis científics de l'ERC. Després de cada sessió, l'Investigador/a Principal i membres del panell dedicaran un espai a resoldre les qüestions generals de l'audiència.

El webinar “Aprenent de Advanced Grant 2020 Principal Investigators & panell members” té la següent agenda temptativa:

Benvinguda i estadístiques (12.45-13.00h)

Physical Sciences and Engineering (13-13.45h)

Principal Investigator Xavier Tolsa, UAB. GAPT Geometric Analysis and Potential Theory (PE1)
Former Panell Member María Asensio, ICMM-CSIC (PE3)
Q&A Social
Sciences & Humanities (14-14.45)

Principal Investigator Miranda Lubbers, UAB. PATCHWORK A Network Science Approach to Social Cohesion in European Societies (SH3)
Former Panell Member Miguel Ángel Delgado, UC3M. (SH1)
Q&A Life
Sciences (15-15.45h)

Principal Investigator Luis Serrano, CRG. LUNG-*BIOREPAIR Engineering a lung bacteri to treat idiopatic lung fibrosi and other senar-infectious lung diseases (LS9)
Former Panell Member José María Gómez Reyes, EEZA-CSIC (LS8)
Q&A Aquest


Aquest seminari no serà gravat.