III edició de INNOSALUD

  • 30 de juny de 2021
III edició de INNOSALUD

INNOSALUD impulsa projectes de spin-off de la Comunitat Valenciana en el sector salut.

 


Arranca la III edició de INNOSALUD, una iniciativa coordinada per la Universitat de València i per diverses institucions valencianes d'I+D, per a la preparació de projectes innovadors en salut procedents de la investigació i posterior presentació davant inversors i empreses. INNOSALUD és un programa tant de pre-incubació per a projectes en estadis primerencs de desenvolupament (fase pre-llavor), com d'acceleració i escalat per a projectes en estadis més avançats, amb empresa ja constituïda i fins i tot amb inversió externa (fase llavor i d'acceleració).


INNOSALUD es desenvoluparà des de setembre del 2021 fins a juny de 2022, i comptarà amb un programa formatiu en matèries d'interés per als emprenedors i les empreses innovadores en el sector salut, assessorament en la preparació d'un Investor’s Pitch, i la celebració d'un acte de presentació davant inversors, anomenat Investor’s Day.


INNOSALUD té com a missió facilitar la valorització i transferència de resultats d'investigació en el sector salut al teixit productiu i a la pràctica clínica. Aquest programa està organitzat per les unitats de transferència de tecnologia de totes les universitats públiques valencianes, el CSIC en la Comunitat Valenciana i les fundacions d'investigació sanitària INCLIVA, FISABIO i IIS La Fe. Aquesta iniciativa professional està coordinada per RUVID i finançada per l'Agència Valenciana de la Innovació.


D'acord amb els criteris de selecció establits, s'admetran fins a un màxim de 27 projectes innovadors, tots ells desenvolupats en el si de les entitats sòcies de INNOSALUD, que podran ser emmarcats en alguna de les següents àrees: Pharma, Diagnòstic, e-Salut, Alimentació, Dispositius Mèdics i Nous Materials.

 

Els promotors de projectes interessats a participar en aquesta III edició de INNOSALUD poden presentar la corresponent sol·licitud d'admissió al programa entre el 23 de juny i el 13 de juliol de 2021, a través del portal innosalud.net

Més informació sobre INNOSALUD: https://youtu.be/Pi-qy0Hijds

Llista d'enllaços: