Agenda 2030 - Shaping a Fairer World with SDG 5 and SDG 8

Assisteix al tercer webinar organitzat per un equip d'estudiants FORTHEM, amb l'objectiu de difondre coneixement sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible i fer més accessible l'Agenda 2030.

Els estudiants que formen part de l'Aliança FORTHEM promouen i gestionen projectes de voluntariat i educació per al desenvolupament, la solidaritat i la sensibilització en col·laboració amb ONGs o altres associacions locals. Hi haurà un total de 15 projectes finançats fins a 2023 en l'Aliança. Un dels projectes finançats per FORTHEM de València són una sèrie de webinars explicant l'Agenda 2030.

Com estan interconnectats el creixement econòmic sostenible, la igualtat de gènere i el treball decent? Quins tipus de desigualtats de gènere existeixen en el mercat laboral actual?

Ens agradaria convidar-te a participar en el webinar: “Shaping a Fairer World with SDG 5 and SDG 8” on 27th April at 17.00 (CEST) | 18.00 (UTC +3). Aquest webinar se centrarà en l'equilibri que ha d'existir entre creixement econòmic i sostenibilitat, així com en la necessitat d'aconseguir la igualtat de gènere en el món.

És totalment gratuït i podràs accedir a través de Zoom.

Aquesta tercera trobada forma part de la sèrie de webinars: “Understanding Agenda 2030 - Only one decade left” organitzat per la UN Association of Jyväskylä, Estudiants per la FdE Ética (CEFDEE) i ESN Palermo - Erasmus Student Network.

Per a registrar-te en el webinar, accedeix a aquest enllaç: jyufi.zoom.us

Si vols saber més, visita el perfil de Facebook: https://fb.me/e/3SFCoqAkS


Enllaços importants: