Foto d'Opole
Opole

Del 28 al 30 de juny de 2022, en la Universitat de Opole, es duran a terme diferents conferències i reunions de l'equip de FIT FORTHEM per a concloure el treball realitzat en la primera fase del projecte (els 18 primers mesos de treball) i amb l'objectiu de resumir els principals assoliments en les diferents àrees o paquets de treball.

Al llarg d'aquesta jornada, cada universitat associada presentarà el que es preveu i el realitzat, en l'àrea que coordina, i compartirà algunes de les pràctiques organitzatives transformadores i innovacions que FIT FORTHEM ha impulsat.

També, hi haurà un espai destinat a la intervenció dels funcionaris de la UE convidats a la conferència, l'assessora de projectes Rinske van den Berg i el responsable de polítiques Stijn Delaure, així com per a les recomanacions del Consell Assessor Extern de FIT FORTHEM. Els participants en la conferència avaluaran els progressos realitzats, compartiran històries d'èxit i discutiran els reptes afrontats fins al moment. Així mateix, es dedicaran sessions especials a àmbits com la ciència oberta i la cocreación, el capital humà i els recursos de recerca, o les maneres de fer accessible el patrimoni cultural.

Tenint en compte les fites tant de FIT FORTHEM com de FORTHEM, la conferència traçarà alineacions i sinergies amb la futura etapa de FORTHEM i els nous socis de l'Aliança, de la Universitat de Agder i la Universitat Lucian Blaga de Sibiu. La conferència conclourà amb una sessió sobre com FORTHEM pot fer costat activament als acadèmics ucraïnesos.

Pots consultar la programació de l'esdeveniment ací.

Organitzadors: Universitat de Opole (amfitrió local), Universitat Johannes Gutenberg (coordinador del projecte FIT FORTHEM) amb la contribució de tots els socis actuals i nous.

Consultes: fitforthem@uni-mainz.de