Newsletters FORTHEM

En aquestes últimes newsletter de FORTHEM, una general i una altra dirigida als estudiants, podràs trobar interessant informació relativa a l'Aliança.

En el número d’octubre de la newsletter per als/les estudiants podràs conéixer de primera mà les impressions de l’estudiantat que ha participat activament en les activitats de l'Aliança FORTHEM, així com les mobilitats dirigides a l'alumnat, la celebració de l'últim FORTHEM Campus en Dijon i altres esdeveniments d'interés.

D'altra banda, en el butlletí d'informació general, trobaràs tota la informació relativa al gran esdeveniment organitzat a Magúncia, en el qual van participar els alcaldes de les diferents ciutats de l'Aliança i els representants de les respectives cambres de comerç, els últims progressos en missió de mobilitat, les últimes novetats en la divulgació, etc.

Si no vols perdre't les últimes notícies de FORTHEM o t'interessaria ser un dels estudiants que participen en les nostres activitats, et recomanem llegir aquestes newsletters.

Llista d'enllaços: