Short Term Mobility-3rd Call

Obert el termini per a les propostes de projectes de mobilitat col·lectiva als membres de les universitats FORTHEM i a les seues associacions d'estudiants. El termini final per a enviar les propostes és fins a les 23.59 del diumenge 6 de setembre de 2021. El formulari, que es troba enllaçat a continuació, ha d'enviar-se a forthem@uv.es indicant en l'assumpte: "PROPOSTA STM-3rd CALL". Els sol·licitants seran notificats dels resultats del procés de selecció abans del 5 d'octubre de 2021.

L'Aliança FORTHEM llança la seua tercera convocatòria de sol·licituds de mobilitat de curta duració (STM). L'objectiu de FORTHEM és obrir noves possibilitats perquè els estudiants viatgen i estudien en les universitats de l'Aliança FORTHEM. La mobilitat estudiantil de curta duració entre les universitats de l'aliança s'està convertint en una de les activitats més reeixides.

Cada any es proposen als estudiants unes deu activitats col·lectives de mobilitat de curta duració, que els donen l'oportunitat de participar en una activitat de grup d'una setmana de duració (5 dies in situ) com a part d'un grup d'aproximadament 35 estudiants, procedents de totes les universitats associades a FORTHEM, que es reuniran físicament in situ en una ciutat universitària.

Les propostes poden ser presentades per un o diversos membres d'una de les universitats de FORTHEM o d'una de les seues associacions d'estudiants, per a activitats que tinguen lloc entre l'1 de març de 2022 i el 28 de febrer de 2023.

Els projectes seleccionats es publicaran a l'octubre de 2021, i posteriorment s'obriran dos períodes de sol·licitud per als estudiants que desitgen participar en els STM aprovats: un durant el primer semestre del curs 2021-2022 per a activitats que tinguen lloc entre març de 2022 i agost de 2022; i un segon període en el segon semestre del curs 2021-2022 per als estudiants que sol·liciten activitats que tinguen lloc entre setembre de 2022 i febrer de 2023.

Més informació ací 

Llista d'enllaços: