Pràctiques en escoles
Foto: Unsplash / Clay Banks

Les pràctiques en escola organitzades en el marc de cooperació de l'Aliança FORTHEM són una nova forma perquè els estudiants de magisteri adquirisquen experiència multicultural durant els seus estudis.

Les pràctiques de l'Aliança FORTHEM s'han estat realitzat principalment de manera virtual, almenys durant la pandèmia, però ara ens complau oferir pràctiques en escoles per a estudiants de magisteri!

Aquesta activitat et permetrà conéixer un col·legi en qualsevol ciutat de l'Aliança FORTHEM i provar de fer classes allí. Guanyaràs experiència multicultural, practicaràs l'ús d'una llengua estrangera i al mateix temps impulsaràs els teus estudis - llegir més (Why do this internship).

Com pots fer-ho realitat? Els criteris generals de sol·licitud de pràctiques escolars es troben en les Directrius de l'Aliança FORTHEM (Elegibility), però comprova abans les oportunitats de pràctiques en la teua pròpia universitat.

  1. Posa't en contacte amb la teua Oficina FORTHEM i comprova les possibilitats de realitzar pràctiques en escola dins de l'Aliança.
  2. Troba una pràctica en escola interessant en el lloc web de l'Aliança FORTHEM. Tingues en compte els requisits de competència lingüística! El període de sol·licitud s'esmenta per separat en cada anunci de pràctiques i és específic de cada escola. Si el període de sol·licitud de les pràctiques ha vençut, encara pots indicar el teu interés en l'oferta. S'eliminaran del sistema els centres que s'hagen omplit, però pot haver-hi marge de negociació quant als períodes de pràctiques.
  3. Llig les instruccions per al procediment de sol·licitud i emplena el formulari.
  4. Les principals instruccions per a rebre finançament es troben en les directrius de l'Aliança FORTHEM (Funding), però assegura't que tens accés a l'ajuda per a pràctiques abans d'emplenar el formulari de sol·licitud.

Llista d'enllaços: