Setmana de Benviguda

El pròxim dijous dia 21 el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació al costat de l'oficina de FORTHEM local participaran en la Setmana de Benvinguda de la Universitat de València que es desenvoluparà al llarg dels dies 21, 26 i 28 d'octubre en els diferents campus de la Universitat.

Aquesta setmana, organitzada per la Delegació d’Estudiants a través del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), serveix com a punt de trobada de tota la comunitat universitària per a donar a conéixer les iniciatives i els serveis de la Universitat de València dirigits a l'estudiantat, les propostes de participació que es posen al seu abast, així com les associacions i col·lectius d'estudiants que conviuen en el si de la Universitat. A continuació, es poden consultar els dies i llocs en els quals es desenvoluparan els actes programats:

Campus de Burjassot

Dia: dijous 21 d’octubre

Hora: de 10 a 15 h

Lloc: plaça central, davant d’El fet químic; plaça davant el Museu d’Història Natural i exteriors de la Biblioteca Eduard Boscà. 

Campus Els Tarongers

Dia: dimarts 26 d’octubre

Hora: de 10 a 15 h

Lloc: pàrquing davant de l’Aulari Oest (zona de les facultats de Magisteri i de Ciències Socials)

Campus de Blasco Ibáñez

Dia: dijous 28 d’octubre

Hora: de 10 a 15 h

Lloc: camp d’esports del Servei d’Esports (entrada per l'avinguda Menéndez Pelayo).

Consulta el programa en: https://www.uv.es/benvinguda

Després d'aquest esdeveniment, del 8 al 12 de novembre (tots dos inclosos), el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació durà a terme la Setmana Internacional de la Universitat de València. La informació estarà disponible en breu en la pàgina del servei.

Llista d'enllaços: